Украина

Свиней чимало пхалось до корита.
Сильнiшi й досi ще тамують голод.
А iншi Джомолунгму пiдкорили
Помчали стрiмголов в жару i холод.

Вкраiна, пропита, прокурена,
Виринае менi з туманiв,
Злом пiдступним вкотре обдурена...
Не дiждеться нових титанiв

Ганна сан...


Рецензии