Хмарний бiй

Вітер виє, сипле град.
Дощ іде, змиває він
Все. Ревить у небі грім.
Сповіщає про парад.

Там схопилися хмарини
І іде страшна війна.
Б'ються протягом години.
В небі водяна стіна.

Та побачило це сонце,
Зупинило їх воно.
Відчинилося віконце.
Світло хлинуло в нього.


Рецензии