Кохання ще не народилось
А начебто крокує поряд.
І свій суворо-ніжний погляд
Мені даруєш, наче милість.
Кохання ще не народилось...
Але його вже варто вбити!
Я тільки хочу зрозуміти,
Чому це ти, і що змінилось?
Свидетельство о публикации №110070204750