Еssмя. 1

 АГА. Я ТАК И ДУМАЛА. ЗНОВУ ПЫШЫ БЕЗ ПАДТВЕРЖДЕНИЯ.
       МДА. ЩОЖ В ТУТ ПОРОБЫШ?!
       БЛЕСКА НЕМА, НЕМА Й НЕ МА. А ПСИХУВАТЬ НАДОИЛО ВЖЕ.
       Й. НЕМА КУДЫ ДИТЫСЯ.
       ТОМУ. ПЫШУ ЛЫШ ИЗ ЛЮБАПЫТСТВА.
       ЙОМУ Ж НЕНУЖНЫ ПАДТВЕРЖДЕНИЯ. ВОНО ВЕДЬ НЕЙТРАЛНЕ.
       БО Е ПОСЕРЕДЫНИ МЕЖДУ ТЫМ, КОТРЕ ЙДЕ З УВЛИВО У ИНТПРУ
       И ТРЕБУЕТЬ ПОНИМАНИЯ
       И ТЫМ, АКЕ ПРЕ ИЗ ИНТПРЫ В УВЛИВО Й КАЧАЕ ЗАВЕСУ ВИД ВОЗМУЩЕНЬНЯ,
       БО З НЫМ, ВИДЬДЕТЕ-ЛИ, ИГРАЮТЬ ЦИ ЙЮРОДЫ ЯК ИЗ МЫШКОЮ КОШКЫ.
      
       О-ЬОЙ! ИКЕ Ж ВНО СЛИПЕ!!
       ВСЁ В ЕСЬТЬ ВЖЕ. НО ВВЫ. ВОНО ЙГО НЕ ВЫДЫТЬ.
      
       ДДА. ВВОПРОС З ЛЮБОПЫТОССТВА:
       ПЧЕМУ? ПАЧЕМУ Я ЙГО НЕ ВЫДЖУ ЩЕ??
       ЦЫХ ФОКУСИВ З МЕНЕ ДОСТАТНЬО. В НЫХ Е ЛЫШ САБЫТИЯ.
       КЛЫ Ж БУДУТЬ ЯВЛЕНЬНА?!
      
       ОХХ. ИЗ ЦЙОГО ВАПРОСА В МЕНИ ВЖЕ ОССКОМЫННА!
       И. ТОШНОТА.
       И. БИЛЬ ГОЛОВНА.
       И. ЧУВСТВО НЕ ЩАСНОСКИ.
       Й. У СОВЫСТИ ГУГЛ'ГРЫЗЕНИЯ.
      
       АХХ. А ИМ ЩО ДО ЦЬОГО?!
      
       ОХХ. Й НАЩО ИМ УСЕ ЦЕ?!!
      
       НЕ ЗНАЮ. НО ДЕСЬ З ГЛЫБЫНЫ ПАНИМАЮ: ТАК НАДА.
      
       АЙ! НУ ВАС!
       НАДА. НА ДА. КОЛЫ Ж БУДЕ ДАНО ВЖЕ?!!
      
       Х.. СПРАШИВАТЬ БЕЗПОЛЕЗНО. ВЖЕ НАВИТЬ НЕБРЕШУТЬ. МОВЧАТЬ.
      
       НУ? И ЩО Б ВЫ РОБЫЛЫ В ТАКИМ ХЫТРИМ'ПЛЕТЕВИ,
       В ЯКЕ ВАС ВТРАВЫЛЫ БЕЗ ВАШОИ ВОЛИ?
      
       ОХ, ОХ! ХОЧУТЬ, ЩОБ Я ДОБАВЫЛА "ННО. ПО МЕЧЬТЕ."
       НУ И ДОБАВЛЮ. И ЩО З ТОГО?! ЯКА РИЗНЫЦЯ?!
       ВЫ Ж МНОВ ТАК КРУТЫТЕ, ШОЧО МЕЧЬТАТЬ Я РОЗ'УЧЫЛАСЬ ВЖЕ.
      
       ОЙ! Й НАЩО МЕНИ ВСЁ ЦЕ?! Я ЩО? - ПРОСЫЛАСЯ В ЦЕ ВАШЕ БЫТИЕ?!!
      
       ЛАДНО УЖЕ. КУДЫ Я ДИНУСЬ ВЖЕ?!!
      
       ТАК ШО БЫ ВЫ РОБЫЛЫ?
      
       См. ЕSS"МЯ. 2.


Рецензии