Streets!
when I was 6 years old my mother took me to the ground in the suburbs is where I first saw people who were moving as if they were from another planet, I wanted to dance like them but ... It was so not easy! But my mother said do not sit the most important, life is very short, that would have someone to emulate ...they participated in the contest and soon the best street dancers from all over the world came to participate in the contest which finally began to simply call the streets since then everything has changed including the street ...
когда мне было 6 лет мама повела меня на танцплощадку в пригороде, где я впервые увидела людей, которые двигались, как будто они с другой планеты, я хотела танцевать, как они, но ... Это было так не просто! Но мама говорила, не здаваться это самое главное, жизнь очень коротка, что бы кто-то подражать ... они участвовали в конкурсе, и вскоре лучшие уличные танцоры со всего мира приезжали участвовать в конкурсе, который в конце концов начали назвать просто улицы с тех пор все изменилось, включая и улицы...
© Copyright:
Гарфилд, 2010
Свидетельство о публикации №110070203471
Рецензии