Що вiдбува ться?

………….. * …………..

Що відбувається?
Серце вагається.
Зима залишається
Позаду тепер.
Чорнії ворони.
Крила захоплюють.
Тіло невтомлене
У небі пливе.
Птахи виспівують.
Знову замріяний
Довгими зливами
Бачу тебе.

Нічкою темною
Та потаємною,
Та незбагненою
Мрією йду.
Різнорозбарвлений,
Сонцем осяяний,
Суму позбавлений
Легку ходу
Буду я нести, буду співати.
Співами буду у серці кружляти
Твоїм.

                Березень 2010 р.



………….. * …………..


Рецензии