Гарно писати може кожен

Писати гарно може будь-хто
І не важливо, хто він є.
Може поєт, може конструктор
Писать про небо голубе.

Про ті думки, які хвилюють,
Різні вірші про стан душі.
Усі художники малюють
Десь наодинці уночі.

Нема ніяких тут законів.
Рука сама веде слова.
Не вчіть усіх тих забобонів,
Рифма в вірші не головна.

Хтось може скаже, вірш поганий
А ви не вірте, це не так.
Хтось інший скаже, що він гарний.
Відчуйте написання смак.


Рецензии