До слiз не вистачае тебе, коли засинаю

До сліз не вистачає тебе, коли засинаю,
Чому я тебе не знаю...
Здається, скоро весь світ побачить,
Як я в самотності плачу,
Забувши на час і змирившись.
І так несподівано - я знаю, що робити...
Звісно, ти чекаєш на мене,
А не на те, прибите і скажене,
Що мовчки виє, мелючи дурниці.
Ти знаєш мене...свою кицю)


30.06.10


Рецензии