Потiм напишу

Потім я щось напишу
Мабуть, як завжди, лапшу
З'їм вобід я на обід.
Ну а потім чай і лід.

Та все це не так важливо,
І на думці щось зловило,
Що пишу я ніпро що.
Хоч зовсім не ледащо (мабуть)

Я купив учора книжку
І отримав якусь знижку.
Знижка була п'ять процентів (відцотків)
Книжка коштує сім центів.

Знижка була сім / на сто,
Це помножити на п'ять,
Від семи відняти дане
І отримаєм число.
Це число якраз тим стане,
Що повинен був віддать
Я за книжку. Скільки вийшло.
Так! 6,65


Рецензии