Нiч не спати

Як же ж добре ніч не спати,
Так багато часу мати.
І робити все, що схочеш
Або те хоча б, що встигнеш.

Як погано ніч не спати,
Сили й настрою не мати.
Щось робити, спати хотіти
І навіщо все це не розуміти.

Це нормально ніч не спати,
Раз на місяць працювати
Довше ніж того хотілось.
Та нічого не змінилось.


Рецензии