ти, старенький дубе

ти, старенький дубе,
дубе ти столітній,
розкажи нам, голубе,
які ми привітні
тут стоїш вже сотню літ
і бачив багато,
знаєш всяких безліч бід,
добра, що й казати
усміхаєшся мені,
знаю, хитро-мудрий,
що у твоїй пелені,
ну, не будь же нудний
я всерівно тебе люблю,
хоч ти і старенький,
бачиш, віти як голублю,
голубе сизенький



                1992р.


Рецензии