За 10 хвили

За 10 хвилин
Написати вірш важко
Та все ж спробую я
Про людей, про тварин
На новенькій бумажці.
5 хвилин залишилось.
Нічого не змінилось.

Жив був зайчик. Любив
Він ходити у поле.
Часом моркву там їв,
Іноді помідори.

На городі їх крав
У старої бабусі
Хоч він навіть не знав,
Що бабуся не в дусі.

Тому  вирішив він
Що посадить город
І носитиме в дім
Тільки те, що його.

Ось 10та хвилина
Піднялась, і пішла
Як маленька дитина,
Не прощалась вона.


Рецензии
за 10 хвилин розповів ти нам казку
Про зайчика сірого , бабу Параску.
Про всяку там городину.
Про що цей вірш, я не пойму.

Серж Холл   29.06.2010 18:32     Заявить о нарушении