Вибачайте

Як же ж інколи нелегко
Підібрати потрібну рифму
Попадати в ритм
Хіба це найважливіше в віршах?
Чи може все ж таки зміст?..
А зміст... Його теж знайти нелегко
Є такі теми про які вже й писати не хочеться.
Скільки вже написано віршів про любов...
Щось на зразок:
Вони кохали, так кохали,
Життя разом прожить бажали.
Але цього їм не судилось,
О, скільки сльоз тоді пролилось.
Одне й те саме...
Звичайно повторення - мати навчання
Та все ж на моє скромне переконання
Можна писати ще й про те, про що
Ще ніхто, або мало хто писав
А тим часом В мене тут нема ні
Рифми, ні змісту
Тому вибачайте.


Рецензии