Я - сонця творчостi тонкий промiнчик. 25. 06. 2010

Я - сонця творчості тонкий промінчик.
Нас так багато, та однакових немає.
Так біля моря будь-який камінчик
По-своєму природу прикрашає.

У світ цікавий Інтершкола запросила,
Розкриє свій талант тут кожен з нас.
Наступне заняття чекать несила,
Бо першу книгу ми готуємо для вас.

Нас «Поетичні барви» колисають,
Навчають вправно віршувати,
«Промінчики» до книги потрапляють,
А Інтершкола вчить як оформляти.

Тож знатиме тепер уся Вкраїна,
Які живуть таланти в нашім краї.
Прославимо ми неньку-Батьківщину,
Щоб їй в Європі діамантом сяять!


Рецензии