Смак

Смак - це так багатозначно
Смак у їжі, смак у моді.
Тож скажу я однозначно,
Смак є різний по природі.

Є смак кислий, є солоний,
Є поганий, є цікавий,
Є нормальний, є нудотний,
Є прекрасний, є бувалий.


Рецензии