Невже для того щоб...

Чи задавали ви собі питання,
для чого ми живем на цій землі?
Невже для того, щоб пізнать кохання,

й нове життя подарувати дітворі?

А потім,, доглядать своє потомство,

допомогти знайти свою дорогу,

та пережити з ними їх знайомство
з життям дорослим, й дати змогу,
пройти цей шлях у щасті і добрі?
Невже для того, щоб тяжко працювати,
і хліб насущний здобувати кожний день?
Батьків своїх любити й поважати,
та внуків няньчити як будиш старий пень?
Невже для тог,о щоб життєві не гаразди,
могли ми з честю і по совісті пройти,
щоб у кінці життя собі, та перед богом,
змогли про те як ми пройшли розповісти?
Та відповідь проста як все на світі,
живемо ми для того щоб любов,
з землі та через нашу душу проростала,
своїм теплом, добром нас зігрівала.
Емоції людські то та основа,
яка дає нам змогу зрозуміти,
чи ми потрібні цьому світу,
чи ми даруємо любов!


Рецензии