Я тобi подарую вiршi
Про свої невгамовнi бажання,
Де знайти допомоги душi,
Що згорає в полонi кохання?
Заспiваю для тебе пiснi,
Де благаю навiк полюбити,
В них повідаю ранній весні
Як потрiбно любов зупинити.
Я для тебе єдиною стану
I укрию твiй сон вiд дощу,
Прожену ненависну оману,
Ясним променем днi освещу.
Тiльки ти повертайся до мене,
Я для тебе намiтила шлях.
Задихається серце шалене,
Що дарую вiршi у листах.
Я тобi подарую вiршi........
Свидетельство о публикации №110062805111