Просто хочеться тобi сказати...

Я до нестями хочу в тебе закохатися,
Бо передбачити ніяк не можу.
Бо ти не змушуєш під себе маскуватися,
А просто видаєшся схожим

На людину, що невипадково
Зустрілася зі мною саме тут.
І кожне сказане тобою слово
Вмить звільнює від зайвих пут

Невпевненості, прикрощів та болю,
Якого завдавали сміючись.
Мені здається: знов стаю собою,
Стираючи минуле, мов електронний лист.

На диво, я вже не боюся
Того, що може трапитися завтра.
Бо все одно я дечому навчуся,
Бо я нарешті знаю, чого варта.

І поки я ще маю таку змогу –
Творити, жити, вірити, могти.
Я дякую тобі за допомогу.
І небу дякую, що поруч зараз ти.


Рецензии
Танюшка, ты умничка! понрвилось!
с улыбкой, А.

Алла Задачина   14.07.2010 13:05     Заявить о нарушении
Спасибо) Приятно) С теплом,

Таня Танюк   14.07.2010 13:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.