Звёздною тропою...
одинокой чайкой
вновь лечу по небу
в поисках причала...
Прочной пеленою
даль морей закрыта
счастье - одиноко
нежностью укрыто...
Уносясь в пространство
нежно-голубое
в откровенном танце
снова быть с тобою...
В освещеном мире
блеклою луною
в бесконечной шири
звёздною тропою...
***
In trice dawn birth
by a lonely seagull
flying in sky again
looking for a berth...
Closed with strong veil
far distance of the seas
There's lonely happiness
covered by tenderness...
Rushing into space
painted blue-pale
In the open dance
to be with you again...
World is illuminated
by luna pale-face
In an endless space
there is star trail...
вдохновение
http://www.stihi.ru/2010/06/24/2370
в бесконечном небе...
Свидетельство о публикации №110062702183
by a lonely seagull
flying in sky again
looking for a berth...
Closed with strong veil
far distance of the seas
There's lonely happiness
covered by tenderness...
Rushing into space
painted blue-pale
In the open dance
to be with you again...
World is illuminated
by luna pale-face
In an endless space
there is star trail...
Луиза Алиса 24.06.2022 10:53 Заявить о нарушении