Узбекская кровь
Вiн узбек, вона з України
Що то молвили їхні усти
Не витримали слов спокуси
Вони рiзни як день и нiч
Вiн шукає луну, вона сонце
Но тримає їх який клич
Шепче що то постійно в оконце
Не разом, як той доби години
Не чекають в будинку детини
Мовчить суворо, не підійде коханий
Не слухає тiй клич многозваний
Не пускає він в серце забуту любов
Хоч знає - в нас тече єдина кров...
Свидетельство о публикации №110062600645
уже говорилось - жаль ,что так мало могу сделать
Валерия Анатольевна 26.06.2010 19:13 Заявить о нарушении