Men yoruldum heyatdan

Axi bu ne zamandi,
Qoru Allah amandi,
Bu heyat ne yamandi,
Men yoruldum heyatdan..

Yorulmazdim yordular,
Min bir tene qurdular,
Lap uzume durdular,
Men yoruldum heyatdan..

Dosta etibar etdim,
Dusmanimi xar etdim,
Vefasizi yar etdim,
Men yoruldum heyatdan..

Qusse gordum,qem gordum,
Basqa bir alem gordum,
Mollasini dem gordum,
Men yoruldum heyatdan..

Ferhadi dagi yarir,
Qeys sehra axtarir,
Alim qoyun otarir,
Men yoruldum heyatdan..

Agilsizlar atilir,
Sudune su qatilir,
Sevgi pula satilir,
Men yoruldum heyatdan..

Pelteyi ser deyir,
Kor mese edir seyir,
Hambali bal-yag yeyir,
Men yoruldum heyatdan..
          21.06.2010


Рецензии