У мене 184

Мову знаю я нормально.
Це звичайно ж не буквально.
Просто тест я написав,
Все, що думав, все, що знав.
І знання ці оцінили
В сто вісімдесят чотири.
П'ять із мінусом - нормально,
Математика теж файно.


Рецензии