Beauty crowds me till I die

Emily Dickinson

Beauty crowds me till I die
Beauty mercy have on me
But if I expire today
Let it be in sight of thee --


Copyright @ 2010, Kostya Altman. All rights reserved.

Красота стесняет меня до самой смерти,
Красота, пощади меня,
Но если мне суждено умереть сегодня,
Пусть это будет на виду у тебя --

Kostya Altman
June 24, 2010


Рецензии