Ciль i цукор

Якщо сіль додати в цукор,
Смак не буде взагалі
Або буде. Та у рупор
Дуже голосно кричу
Не робіть так ні дорослі
Ні звичайно вже малі.
Це гидота, і звичайно
Сіль і цукор вороги,
І ніколи не дружили
Чаю разом не пили.


Рецензии