Морозиво тане

Я біжу, біжу, не знаю
Скільки ще його втримаю.
Метрів сто ще залишилось,
Я хотів, щоб не зварилось.

Годі, спеко, не пали,
Краще дай мені води.

Ти тримайся, донесу,
Недоніс - воно розтало
І віддав його я псу.


Рецензии