Перевоплощение в Уитмена
Я зроблений з любові.
Я є Всесвіт.
Я йду по вулиці,торкаюсь квіток.
Квітки стають частиною мене.
Я стаю частиною квіток.
Частиною їх пелюсток,стеблинок,листочків та коріння.
Я проростаю в землю.
Мої думки охоплюють все більше і більше простору.
Я ділюсь своєю сутністю з кожною бджілкою.
Скільки вже пройшло біля мене?
Жінки,діти,чоловіки,стрункі дівчата та хлопці...
Слов'яни,європейці,китайці та американці...
Можливо,я стану прикрасою жіночого волосся.
Можливо,розвіюсь пилком по лісам і полям.
Саме так.
Куди поділись гомін та сотні людей?
Куди поділись багатоповерхові гіганти?
Тепер я серед природи.
Це- моє єднання з Богом.
Тепер я частина Бога.
Бог є Всесвіт.
Всесвіт є Я.
Свидетельство о публикации №110062405046
Чашка Сахара 25.06.2010 16:40 Заявить о нарушении