Daha

Umudum qirildi,umudsuzem men,
Heyata qalmayib maragim daha.
Sozumde,emelde daim duzem men,
Sonubdur hesretden ciragim daha.

Bir vaxt can dediyim dusmandir indi,
Talehe yazilan bu hansi gundi,
Bu ne heyatdir ki uzume dondu,
Yandi baxt yazilan varagim daha.

Hec sevinc bilmedim cekdim qusse-qem,
Menim derdlerime agladi alem,
Hecde eskilmedi gozlerimde nem,
Surusdu heyatdan ayagim daha.

Isaqam,sadligin uzun gormedim,
Bu qoca dunyanin ozun gormedim,
Eyrisin cox gordum,duzun gormedim,
Sinib arxa olan dayagim daha//

               06.05.2010


Рецензии