Матерi

Після довгої розлуки
Поцілую твої руки.
Пригорнусь, немов маленька,
Здрастуй, мамочко рідненька.

Скрізь мене життя кидало,
Та молилась я про те,
Щоб додому повертало
Долі писання святе.

По життю мене водило
Твоє слово добре й миле.
Дякую тобі за ласку,
За молитву і за казку.


Рецензии