Як голосно тиша дзвенить

Як голосно тиша дзвенить!
Як чітко  співа пустота!
Немає спокою й на мить
Хоч змовкли назавжди вуста.

Лиш тихенько гітара бринить;
Щось шепоче розлогий диван;
А в куточку там  крісло скрипить
І сопе як старий дідуган.

Як голосно тиша  кричить;
Як люто  співа пустота ;
І  серце так гучно щемить,
Хоч змовкли назавжди вуста.


Рецензии