В
Вхідних вкоротивши відсоток.
Вгорі вишуканим верлібром
Віршуються вікна висоток.
Від втомлених вуст відштовхнувшись
Ванільним ворохом вати,
Веслує видих-ватрушка
Вулицею вайлувато.
Волочиться виднокраєм
Вдаль важко Великий Віз.
Вокзальна вертушка вправляє
Весілля вишневих валіз.
В вагонів, вугіллям вагітних,
Відійшли випрілі води.
В'язальними вітами вітер
Вимішує вересня вовну.
Свидетельство о публикации №110062301226
Любовь Левина -Элвас 13.08.2010 21:17 Заявить о нарушении