Намалюю

Я намалюю ніжними словами
Усе, що відбулося поміж нами.
Я намалюю сонце й небеса,
щОб бачив кожен, де життя краса.

Життя-це казка! Требі вміти жити!
Коханням свою казку прикрасити.
Повірити в цю казку, наче діти.
Адже, найбільше щастя-це любити.

Любов- це незвичайне почуття.
Воно дає жагу нам до життя.
І шлю я всьому світу побажання великого та світлого кохання.


Рецензии
Дуже гарно😍

Юлия Мирадзе   03.02.2024 16:07     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.