Наперекiр долi

Не спи, моє серце! Не спи, моя доле!
З колін піднімись, озирнись навкруги,
Поглянь на широке безмежнеє поле,
У квітів і трав наберися снаги.

Не спи, моє серце, прокинься, благаю!
Й за гіркою долею сліз ти не лий.
А що буде далі-
Повір,я не знаю,
Та знаю, що прийде день, світлий, новий.

І прийде день новий, без смутку й печалі,
І сонечно визирне знову з-за хмар,
Квітчатися будуть букети конвалій,
Прокинеться світ цей від злих, чорних чар.


Рецензии