Комети згоряють вiд холоду

Коли ми їдемо в автомобілі,
Виставивши руку через вікно,
ми відчуваємо прохолодний вітерець,
Який приємно обвіває руку.

Коли ми включаємо вентилятор,
З'являється той самий прохолодний вітер.

Чому ж тоді, коли падає комета,
Вона згоряє, а не замерзає.

Хоча з іншого боку, коли ми включаємо
Занадто холодну воду, вона пече.

Тож може комети згоряють від холоду?


Рецензии