Ранок

Замріявся в небі світанок,
Землі новий день вдарувавши,
Іще один радісний ранок,
З ім’ям твоїм лагідним вставши.
І світить ясніше сонце,
І пахнуть кімнатні квітки,
І кава смачніша холоне,
Коли є на світі ТИ!
І легше на світі жити,
Радісно дні зустрічати,
Сміятись, немов би діти,
І все просто так вибачати,
Дивитись у небо блакитне
І чути птахів пісні,
Сумне все, немов, непомітне,
Коли є на світі ТИ!
І тепло в холодній домівці,
І сум назавжди замовкає,
На кольоровій плівці
Життя почуття проявляє,
І муза всміхається ніжно,
Ці стукають в серце рядки,
Думки перероджую в рими,
Коли є на світі ТИ!


Рецензии