Казка не про нас
Були хоч разом я і ти,
Але до щастя крок останній
Не зрозумiли як пройти.
Ми розiмкнули нашi руки,
I кожен з нас обрав свiй шлях.
Одна хвилина до розлуки,
Та назавжди печаль в очах.
Навiщо зникло це кохання
Як та нестримна течія?
Лише дозволь менi востаннє
Згадати милое iм'я...
****
Скажи як розучитися любити,
Коли так тихо i повiльно тане час,
Тебе я вже не в силах зупинити...
Чому була та казка не про нас?
Свидетельство о публикации №110062203440
Николай Филон 25.06.2010 20:45 Заявить о нарушении
Елена Грекова 28.06.2010 11:40 Заявить о нарушении