Пра мошки
Их пцички усякие ядуць…
А мне ад них тольки траблы –
Яны меня няшчадна грызуць!
******
Мошки – гэта такия насякомыя…
Ани грызуць чалавека, сабаку, кошку, голубя…
Яны грызуць усё што папала.
Мошки – гэта такия вампиры,
Как Эдвард у фильме «Сумерки».
А Эдвард любиць толька Бэлу.
А Бэла – гэта такия пракладки.
Ну канешна,
Чаго им есць пракладки
Яны ж неукусныя….
Свидетельство о публикации №110062201098