Головне

Головне - це вмінняжити:
Руки мити і не пити.
Працювать, відпочивати.
Спеціалістом гарним стати.

Ще важливо друзів мати
А то з ким відпочивати?
Бути вічливим і добрим,
Коли треба, то й хоробрим.

Всіх навколо поважати,
Гарний настрій завжди мати.
Рахувати до мільйона
І варити вміть бульйона.


Рецензии