Детям
Мрії стиглих ланів,
Чуйний сон листопадів,
Прохолоду лісів.
Ми залишимо дітям
Гомонливих птахів
І життя все у квітах
Серед вільних шляхів.
Різнобарвні веселки
Юним серцем прийміть.
Хай сумують лелеки,
Та одну лише мить.
Сонця промінь щоранку
Пише світлом-життям:
"Щірих спогад на згадку
Ми залишимо вам!"
Свидетельство о публикации №110062103234