Музе поэзии

Тоя краса - моє натхнення,
Моя безсонна нічь.
Мої молитва и прагнення
Зустрітися з тобою віч-на-віч.

Прийди, молю, прийди скоріше!
Без тебе я не я.
Благослови мене на написання віршів,
Єдина поровителька  моя.

Візьми мене у свої мрії,
Відкрий мені секрет життя.
Дозволь перетворити  в дію
Теорії про вищі почуття.

Дозволь писати все що хочу.
Писати для людей, для всіх.
Писати дні і ночі.
Писати.  Якби я тількі міг.


Рецензии