Трамвайбус

Є тролейбус і автобус.
А трамвайбуса нема
Що таке, куди він дівся?
А немає й все - стіна.
Є трамвай, та то не то.
Цей на колії усівся.
Уперед, назад і то...
Як схотів то покотився.
А як ні - тоді усьо.


Рецензии