Ти i весна

(на украинском языке)

Я тебе з весною плутаю, –
Ну до чого з нею схожі ви!
Диво-радicтю розкутою
Моє серце розтривожене.
 
Ти руками, наче вітами,
Розцвіла – любить тебе мені,
А в очах твоїх просвітлених
Перехлюпуються лебеді.
 
Я тебе й весну стрічатиму –
Юний, голосно розхристаний,
I дівчат не помічатиму
На травневих сонцепристанях.
 
          (май 1980 г.)


Рецензии