Випускникам 26. 06. 2009

Ми відчуваємо вже мить,
Що сум із радістю змішала
І більше нам вас не учить,
А часу, що пройшов, так мало.

Уже вас не покличе в клас,
У вересні дзвінок веселий,
Бо вчиться будете не в нас,
Покинете оcь цю оселю

Ви серед квітів тут зросли,
Як пташки разом у гніздечку,
Не лиш освіту здобули,
А й дружбу віддану, сердечну.

Та сум вам серце хай не крає 
Не розгубіть душі тепло            
Вас сотні справ в житті чекає,
Яких до цього не було.

Довге прощання – ниє серце,
Не можна більше говорить,
А замість слів, як річка ллється,
Ця пісня, що уже звучить.


Рецензии