Графiчний редактор 02. 12. 09

У редакторі графічнім є багато інструментів,
Що додасть нам у житті приємних моментів,
Для малювання ліній олівець тут є маленький,
А  фігури –   просто, швидко, чисто і гарненько.

Який тільки забажаєш можна колір вибирати,
А якщо ти помилився, гумка є, щоб витирати.
Побажаю вам натхнення для  цікавої роботи,
І творіть красу на щастя та без зайвої турботи.


Рецензии