Про графiчний редактор 12. 2009

Нехай альбом і пензлі відпочинуть,
Бо і без них картину намалюю,
Секундами хвилини сплинуть,
Й на принтері її я роздрукую.

Тепер вода і фарби не потрібні,
Веселка виграє ось на екрані ,
Батьки всміхаються, радіють,
Що відкриваю творчі грані.


Рецензии