Текстовий редактор 15. 03. 2010

Текстовий редактор

Легко, просто, без мороки
З ним готуюсь до уроків.
Ось фарбую аркуш чистий –
Буде доповідь корисна.
Ой, помилки припустилась –
Не біда – не засмутилась.
Просто їх повиправляла,
Що не знав – те додавала.
Прикрашаю візерунком,
Чи яким-небудь малюнком
Все у рамочці красивій.
Ой, терпіти вже не сила.
Свій автограф домалюю,
З радістю все роздрукую.


Рецензии