Стародавня писемнiсть 15. 03. 2010

Стародавня писемнiсть

В Єгипті із письмом були проблеми,
Читати там, мов доводить теореми.
Значки цікаві, дивні там писали.
Знання таємні так зашифрували.
Усе змогли старанно приховати,
Зараз не все ще можуть розгадати.
Знання у піраміди поховали,
Щоб менше у народі все це знали.
Та прийде час усе нам зрозуміти
Й розумними на цій планеті жити.


Рецензии