Присвячено вчителю Неонiлi Кiрiянiвнi Горбенко 10

Крізь терни років до зірок
Ваш трудовий шлях пролягає.
Життя злилось в один урок,
А час летить і все минає.

Минають дні, за роком рік
А учні йдуть у світ широкий.
За довгий цей у праці вік
Ваш труд дав результат високий.

Об’єднанням великих двох наук,
Що, ніби крила, піднесли високо,
Із Ваших легких на початок рук,
Випускників багато – не охопить око.


Рецензии