У день Святого Валентина 13. 02. 2010

На мелодію пісні   “Мы поедем, мы помчимся…” 

Наварю я борщик з салом, свого хлопця почастую.
Поки їсть – його машину в петриківку розмалюю.
Уявляю як  зрадіє -  Мендельсона гімн заграє
Жодна так дівчина  в світі хлопця свого не вітає

Побіжу в кар’єр я миттю екскаватор прикрашати,
Щоб не сумно миленькому  важілі там повертати.
Екскаватор там, у ямі, не гламурно  виглядає:
Над дизайном попрацюю – і як стразик він засяє.

Що  таке іще зробити, як хлопчині натякнути?
За машинами своїми  може він мене забути.
Вигинатиму ковбаску, щоб на серце схожа стала
Тільки так він зрозуміє, що його я покохала.

Приспів.
Побіжу мерщій,дівчата,  свого щастя добиватись
Для майбутньої свекрухи я на  скутер зароблю.
Креативна я дівчина, в яку варто закохатись,
А як стану я дружина, так не те іще зроблю.


Рецензии