Про Анумусю 08. 11. 09

Ой, дивіться, люди добрі: дивний наш садок,
Бо всі знають, що буває у сімох няньок.
Та не буду говорити сьогодні про сумне
Нагадати хочу тільки вам про головне:
Хто ж займеться вихованням з фізичної культури?
Хто ж дитині проведе водні процедури?
Хто на щеплення веде нашу Анумусю?
Ходить грип і ГРЗ, за неї я боюся.
А культурі поведінки хто навчить дитину?
Щоб не соромно було нам за цю дівчину?
Ось, шановні, вам питання, що мене турбують.
А чи є на сайті люди, що це врегулюють?


Коментар на сайті "Анумо знову віршувать"


Рецензии