Хода 08. 05. 08

         Хода               
Чи вештаюсь попідвіконню,
Чи йду ріллею навмання,
Чи вранці скроні тру спросоння
Та невідступне каяття:
Неграмотно пишу  я руни
І припускаюсь помилок,
Та відчуваю серця струни,
Звільняю душу з  мотузок.
Страхи мої не безпричинні,
Що ж,   я сама собі суддя,               

І ЗУНи   в мене, мов первинні.
Чимдуж біжу на заняття.
Я мрію, ніби той нужденний,
Скоріш отримати знання,
Бо це відомо достеменно-
Що вправи-тренінги щодня.
Із правил вірш  я цей складала
І хоч талантом   не блищить,
Та дещо все ж використала. 
Як написала - вам судить.
               
Руни (ВІД ФІН. RUNO-ВІРШ, ПІСНЯ)-КАРЕЛЬСЬКІ Й ФІНСЬКІ НАРОДНО-ЕПІЧНІ ПІСНІ.
ЗУНи-знання,уміння,навички


Рецензии